Grafisch vormgever, illustrator en graficus

Sinterklaas en de Kerstman


Ze zijn beiden op komst. Pakjesavond staat gepland. De chocolade letters, strooigoed en een amandelstaaf met een beker warme chocolademelk. Wachtend totdat er op de deur wordt gebonsd.

December 2019 is bijna weer een feit. Het jaar zit er bijna op. Lijstjes liggen klaar voor kadootjes, gedichten…maar ook de lijstjes die voor het werk moeten gebeuren. Zaken die afgerond moeten zijn voordat 2019 overgaat in 2020, het schrikkeljaar. Wat moet jij nog allemaal doen aan voorbereidingen?

Herken je vast wel. Het te laat inplannen van de nieuwjaarswensen. Wat voor een kaart? En ….welk bedankwoord gaat er op? Of had je ook nog iets leukers uit willen zoeken met meer aandacht als kado / relatiegeschenk? Een gezamelijke borrel voordat de kerstvakantie ingaat? Hoe deel je je momenten met mensen die je dierbaar, waardevol zijn? dat zijn je naasten. Maar ook je buren…Je werkrelaties…we hebben zo stiekum een groot netwerk. die goud waard is.

Tip: plan in je agenda de komende zomer wanneer je paar x over 1 uur vrij maakt om de feestdagen voor te bereiden. Doe het samen met iemand. dat scheelt tijd. Al brainstormend kom je samen op de leukste ideeën.

Kadootjes inpakken, gedichten maken…

Ik wens iedereen na alle drukte dat het uiteinde een rustig veilig en plezierig uiteinde mag zijn.