Nieuws

De ZINE over het meisje met de rode bloem is klaar

Film over de zine meisje met de rode bloem. Nu te bestellen. Beperkte oplage. Op is op. Om te bestellen mail info@riannewitteveen.nl

https://indd.adobe.com/view/d9d7ba6f-6216-4c7d-88b4-b75ae5ee1818

Tekenen met de iPad

Tijdens de workshop iPad art, heb ik deze korte demo laten zien. Wil je meer leren over iPad / tablet tekenen? Stuur je bericht naar info@riannewitteveen.nl voor informatie.
De illustratie is  een tekeningen van  38 zonnenbloemen op een rij zonder steel. Uitvoering is in wart witte lijntekening. Gewerkt in procreate tekenapp op de iPad pro
Zonnenbloemen illustratie
Fotografie en video op concours d’ elegance bij Soestdijk

kunstbeurs NULLLLL 2019 is in aantocht

Na vorig jaar NULLLL 2018 een mooie expositie gehad te hebben, nu weer aan het klaar maken voor de komende editie.
Een getekende abstracte roos, zowel printbaar als gereed voor digitale toepassingen. het betreft 1 van de voorstelontwerpen in de eerste ronde van de samenwerking met deΩe leuke opdrachtgever die zich zowel op de Nederlandse als Amerikaanse markt begeeft.
Laatste fase illustratie en logo ontwerp-health programma voor de Nederlandse en Amerikaanse markt. De definitieve illustraties en logo volgen later. De primeur is aan de opdrachtgever om als eerste het definiteve programma mt logo en illustraties te presenteren. Ik volg daar na. Deze illustratie was 1 van de 3 verschillende ontwerpen in de beginfase.
https://www.facebook.com/riannewitteveen.nl/?modal=admin_todo_tour