Nieuws

Verhuizen…

Verhuizen omdat je anders wilt wonen… Kleiner Of groter. Of juist praktischer ?

In ons geval..vanwege schonere lucht. Nu ook de titel luchtvluchteling binnen. Niet dat ik daar echt op zat te wachten. Wel was de keuze duidelijk dat onze oude woonplek waar we met plezier woonde een slechte gezondheid betekende. Dus nu…naar het noorden. Met prachtige luchten, aan het inbedden in een nieuwe omgeving, nieuwe contacten opdoen. En..een nieuwe werkplek op onze nieuwe woonplek. Het gaat goed komen, het wonen in de nieuwe omgeving.

Mijmeren over het leven…

En dat tijdens Pasen. Tweede Paasdag, werkend aan mijn kunstwerk voor de kunstbeurs NULLLLL #2020. Nadenkend over #COVID-19 en mijn vorige verhaal geplaatst op eigen bedrijf. Niet om te mokken, juist om te zoeken hoe wel elkaar kunnen vinden. Daarin komen steeds weer pop-ups van in m’n hoofd. bij face to face is het vertellen over mijn product zoveel makkelijker en directer om te zien wat het doet met de belangstellende, mogelijke klant. de behoeftepeiling, helder en of snel zien waar de pijnpunten liggen waar ik kan helpen. maar ……online…op afstand…dat is echt zo’n ander verhaal.

Weer terugkomend op m’n kunstwerk…ik ben een mal aan het maken van een hoofd…hoe toepasselijk als je dan aan het nadenken bent. Zo gaat het meestal bij mij. Aan mijn kunstwerken kan ik vaak wel terughalen wat er speelde op dat moment. zo nu ook dus de isolatie…het leven…samen en toch apart. Bestaansrecht als ondernemer. Hoe doe ik dat. Hoe helpen we elkaar.

Ten eerste….wees niet bang voor het alleen zijn. Zoek de rust op in jezelf. zo kom je beter bij wat jouw ding en jouw kracht is.

Ten tweede, help elkaar. Dat kan ook op afstand. Geef elkaar tips maar ook een compliment op afstand!.

Ik kan door, nog hele verhalen. Maar dat komt een volgende x…

alleen werken en hoe ziet het leven er uit. mijmeringen tijdens pasen. werken aan kunstwerk voor de artfair Nulllll 2020
de ontwikkeling van mal naar 3D kunstwerk #NULLLLL #2020 #Draumlist #DNS #033

De ZINE over het meisje met de rode bloem is klaar

Film over de zine meisje met de rode bloem. Nu te bestellen. Beperkte oplage. Op is op. Om te bestellen mail info@riannewitteveen.nl

https://indd.adobe.com/view/d9d7ba6f-6216-4c7d-88b4-b75ae5ee1818

Tekenen met de iPad

Tijdens de workshop iPad art, heb ik deze korte demo laten zien. Wil je meer leren over iPad / tablet tekenen? Stuur je bericht naar info@riannewitteveen.nl voor informatie.
De illustratie is  een tekeningen van  38 zonnenbloemen op een rij zonder steel. Uitvoering is in wart witte lijntekening. Gewerkt in procreate tekenapp op de iPad pro
Zonnenbloemen illustratie
Fotografie en video op concours d’ elegance bij Soestdijk

kunstbeurs NULLLLL 2019 is in aantocht

Na vorig jaar NULLLL 2018 een mooie expositie gehad te hebben, nu weer aan het klaar maken voor de komende editie.
Een getekende abstracte roos, zowel printbaar als gereed voor digitale toepassingen. het betreft 1 van de voorstelontwerpen in de eerste ronde van de samenwerking met deΩe leuke opdrachtgever die zich zowel op de Nederlandse als Amerikaanse markt begeeft.
Laatste fase illustratie en logo ontwerp-health programma voor de Nederlandse en Amerikaanse markt. De definitieve illustraties en logo volgen later. De primeur is aan de opdrachtgever om als eerste het definiteve programma mt logo en illustraties te presenteren. Ik volg daar na. Deze illustratie was 1 van de 3 verschillende ontwerpen in de beginfase.
https://www.facebook.com/riannewitteveen.nl/?modal=admin_todo_tour