links


In Phonographer vertellen wij je alles over fotografie met je smartphone, over kunst, over instagram, over Pinterest, Snapchat, Photoshop en allerlei apps die handig zijn om foto’s en video’s te bewerken tot hoogwaardige, met de smartphone gemaakt foto’s.

Met de smartphone kunnen tegenwoordig volwaardige foto’s en video’s van hoge resolutie gemaakt worden, mits je daar goed in getraind en opgeleid bent.

Alles wat er met de smartphone gedaan kan worden aan fotografie zal in Phonographer aan bood gaan komen.

Phonographer: voor en over smartphone fotografie

  De stempels van Durftestempelen zijn vrolijk, stoer, lief en vooral uniek! Durftestempelen heeft het recht gekregen om van de ontwerpen stempels te maken en verder niemand.
  Ontworpen door een team illustratoren die de collectie regelmatig aanvullen met nieuwe designs! Neem een kijkje in de webshop en gebruik op Instagram of Facebook de volgende hashtag#Durftestempelen! Ik probeer je foto dan te reposten.

  Deze website is handig voor (kleine) ondernemers die hun logo willen gebruiken bij het inpakken van bestellingen, op tasjes die worden meegegeven op marktdagen, en op nog veel meer plekken. De mogelijkheden zijn echt enorm. Kijk onder het kopje ‘zakelijk‘ en vindt daar de stempels op maat en de speciale webshopstempels.

  Daarnaast is deze webshop heel handig voor de echte hobbyist. Kijk onder het kopje ‘stempels‘ en vindt daar de stempels onderverdeeld in thema’s, ontwerpers, clearstempels, inkten en diversen. Zoek je stempels in een thema? Kijk dan verder onder thema. Wil je liever stempels van een bepaalde ontwerper? Kijk dan verder bij ontwerpers. Enzovoorts.

  Via de nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de nieuwe stempels die eraan komen en alle andere nieuwe zaken die staan te gebeuren.

  Na het succes van de edities 2018 en 2019 zijn de voorbereidingen voor NULLLLL  2021  alweer in volle gang.
  (Wegens de Corona crisis is de editie van 2020 helaas komen te vervallen. Deze stond gepland in het weekend van 25-27 september 2020)

  ​In de industriele omgeving van de voormalig Prodentfabriek kunnen kunstenaars uit binnen en buitenland hun werken tentoonstellen, vertellen over hun creatief proces en bezoekers interesseren voor workshops en andere kunstzinnige diensten.

  Naast professionele, ervaren kunstenaars hebben ook hun beginnende collega’s een plekje op de beurs. Pas afgestudeerde kunstenaars, geadopteerd door kunstminnende bedrijven, kunnen zij bij NULLLLL ervaring opdoen in het promoten van hun werk. Een interactieve en inspirerende omgeving. We hopen je 1, 2,en 3 Oktober 2021 te mogen begroeten bij NULLLLL 2021.

  ARTGALERIEE MANHATTAN NY USA
  multi art smarphone monotype procreate snapseed iPadart print

  Samen met Nico Brons en Roderique Arisiaman hebben we in begin 2018 geexposeerd ism met Draumlist bij de gallery Artifact in Manhattan NY USA.

  SAVE SAMEN ALLERGIE VEILIG ETEN

  Je zou denken…wat heeft dit nu met vormgeving te maken? Ik ben zelf een ongewenste verzamelaar van o.a. voedselallergieen. Waardoor ik in de loop van de jaren ben gaan stoeien hoe ik het thuis voor mijn echtgenoot, mijn familie, vrienden..de kok van het restaurant, makkelijker kon maken zodat zij ook voor mij kunnen koken of een relaxed feestje kunnen houden. Daar is het boek SAMEN ETEN EN LACHEN DOET LEED VERGETEN uit voort gekomen. En de volgende stap, omdat er naast het boek ook activiteiten volgen een stichting. Volg het via fb – instagram – website voor de informatie, updates, agenda…..

  Helaas, is de stichting gestopt met bestaan. Vanwege COVID-19 en mijn gezondheid en helaas als ook de drijvende kracht van de stichting was helaas mijn inzet van belang. dit was niet meer haalbaar vanwege mijn ernstig allergisch astma.

  Ik hoop in de toekomst toch nog mijn boek te kunnen realiseren. Mijn dank gaat uit naar de mensen, bedrijven en stichtingen die het op welke manier dan ook mede mogelijk hebben gemaakt om de start te kunnen maken. Het vertrouwen wat ik kreeg. het geloof in heet doel van de stichting, waar ik nog steeds achter sta.