Vlam magazine

Illustraties aanleveren voor het magazine Vlam is heerlijk buiten de comfort zone. net zo uitdagend als het magazine zelf. Heel gaaf! (editie juni 2022)

Vlam magazine
Vlam is hét magazine voor iedereen die eerlijke en juiste informatie wil over alles omtrent Relaties, Intimiteit en Seksualiteit. De onderwerpen gaan over seksuele gezondheid, de vele relatievormen die er zijn, intimiteit, maar ook over seksuele problemen en bijvoorbeeld over huiselijk- en seksueel geweld. Geen onderwerp wordt uit de weg gegaan.

Buitendijks

Buitendijks, weidevogel- en wandelgebied. Het bord mogen ontwerpen voor een prachtig particulier initiatief. Buitendijks is ook op facebook terug te vinden.

https://www.facebook.com/groups/2611624469136302/permalink/2663783893920359

Schetsen uit de losse pols

voorbeeld hoe een lijntekening er uit kan zien Rianne Witteveen design illustratie en printmaker

Wat doe ik zoals naast het opmaken van het magazine? Ontwerpen van informatieborden tot een illustratie in een boek. Een flyer in een creatieve vorm. Advertentie-opmaak tot stempels. uitnodigingen voor een netwerkbijeenkomst of een kaart voor een feest. Ik werk met vaste drukkers waardoor print- tot blinddruk mogelijk is. Papier-en kleuradvies doe ik met liefde. Maar het zorgdragen voor printklare bestanden is ook een mogelijkheid. Eigenlijk alles wat vorm vraagt.

info@riannewitteveen

Gratis stappenplan voor een boekje

Zelf een Zine maken

stappenplan voor het maken van een gratis Zine boekje. DIY
Het boekje hoe je het kunt maken is aan te vragen via het e-mailadres

Wat heb je nodig: – een vel papier (A4, A3) -een lineaal -een snijmes of schaar

verder materiaal kunnen zijn; foto’s, plaatjes, potloden, pen, stickers……

een Zine is een publicatie van kleine tijdschriften op schaal. Zines worden op verschillende manieren samengesteld. Daarom is het ook een leuke publicatie die je kleinschalig zelf kunt doen. Maar een a4 met de vlakverdeling en vul m met plaatjes, teksten, foto’s. wat je wilt. fotografeer de afbeelding zorgvuldig. bewerk deze na. En print m uit. zo kun je dus relatief makkelijk zelf een kleine oplage maken.

En..vergeet de achterkant niet. deze leent zicht goed voor een verrassende boodschap of een leuke tekening.

Wil je het stappenplan ontvangen? Klik op mail en ik stuur je de pdf.

3 katten op een rij

katten op doek

Huisdieren vereeuwigen.

Genieten van je huisdier in en buitens huis. Maar ook leuk als ze ergens in een hoekje liggen te slapen ze speels aan de muur te zien. Deze tekening is een compilatie van verschillende foto’s.

Advertentie opmaak Tapijthal Wijckel

Advertentie voor de #ondernemerskrant van de #fryskemarren  #woningstofferingfriesland

De advertentie van Jan de Vries, tapijtspecialist / woningstofferingFriesland voor o.a. de ondernemerskrant van zuidwestfriesland / de Fryske Marren

www.woningstofferingfriesland.nl

Phonographer 40 02 is uit

Weer een prachtig nummer met opmerkelijke fotografie van onder andere Janco Verduin, Annet de Graaf en Menno Bausch.

Logo ontwerp Love Your Body-yoga, massage en meer

https://www.facebook.com/loyobo.nl/about

Yoga gecombineerd met kruiden. Volg het bedrijf. Het is een interessante combinatie om naast de yoga te combineren met kruiden, daar waar het elkaar kan versterken.

https://www.facebook.com/loyobo.nl/about

Logo-ontwerp von Zulemo

http://www.barbetvomzulimo.com

BARBET von zulemo
franse waterhond

Renate Zuber Morgenthaler, fokker Barbet – franse waterhond, heeft haar nieuwe logo en inmiddels deze ook als stempel in gebruik.

Phonographer 30 02 is uit

Wauw, er is weer een nieuwe (digitale) editie van hét Smartphone Fotografie Magazine Phonographer te verkrijgen. Dit keer kun je een interview lezen en mooie foto’s bekijken van de tiener smartphone fotograaf Eva van der Linden. Marcel Waterman vertelt hoe hij over drempels stapt, letterlijk en figuurlijk, en de Amerikaanse Lorenka Campos neemt je mee in haar wereld van kunstzinnige smartphone fotografie. Inspiratie kan weer opgedaan worden met een artikel van Linda Smit aka Vlinderlin over “FoggyLicious” oftewel mist. Verder info over Macrolenzen, worden er vier apps van BrainFeverMedia behandelt en natuurlijk weer de vaste rubrieken “In the picture” en “Random”, met alleen maar toffe beelden. Meer weten, lezen en kijken? Check en bestel hem hieronder. https://phonographer.nl/…/phonographer-magazine-03-20…Let op: Dit exemplaar kan wegens de corona-maatregelen vooralsnog alleen digitaal worden aangeboden. Abonnee’s en klanten worden door Phonographer op de hoogte gehouden van de afdrukmogelijkheden ná deze crisis.

Phonographer 20 02 is uit

Ga naar de website voor meer informatie. Maar prachtig is deze wversie weer. Met werk en interview van Jamie Heiden , Paul van der Meer, Lightroom mobile door Cees Wouda, Review besteed aandacht aan Polaroid lab. 100 pagina’s om weer lekker voor te gaan zitten en…te oefenen met de tutorial.

Welkom MeerVA

logo ontwerp voor het bedrijf meerva, visueel assistent.

Samen met Mirjam Kotter, eigenaresse van het bedrijf MeerVA het logo | huisstijl ontwikkeld. Het was een prachtig proces om het logo te ontwerpen in de stijl die bij haar bedrijf past. Het mooie is dat je zo ook de mens achter het bedrijf leert kennen. Waardoor ik kan zeggen dat als je een extra hand in je bedrijf nodig hebt..bij MeerVA aan het juiste adres bent. Kijk op de pagina voor meer informatie. En schroom niet om haar pagina te delen.

Toller, genaamd Boller….

#Toller #jachthond #Boller #digitale tekening geprint op karton. Licht abstracte tekening van huisdier

Toller genaamd Boller heb ik mogen vereeuwigen in zijn favoriete houding.
Digitale tekening op karton geprint, 50cm x 60cm.
Wilt u ook een prachtig exemplaar van uw dier aan de muur?

Het meisje met de rode bloem doet mee met de #anderhalvemeter

meisje met de rode bloem #mmdrdbl #anderhalvemeter #blijfthuis #wedoenhetsamen

Hou social media in de gaten. Binnenkort actie #RodeKruis #Corona #Steun samen met #Printkader

Ontwerp en illustratie

Ik ontwerp vormen, structuren. Zet bedrijfsnamen om in beeld.
Beeld wat inzetbaar is als logo. Het logo wat laat zien waar u en uw bedrijf voor staan. Tevens adviseer ik u graag over papier en kleurgebruik.
Illustraties van simpel tot complex kan ik voor u maken.
Het is mijn uitdaging om doordacht te anticiperen op wat u nodig heeft.

Omdat het uw stijl gaat worden

Naast mijn werk als allround designer en illustrator was ik van 2017 tot 2022 vormgever van het eerste uur van Phonographer.
Het magazine over en voor smartphonefotografie hebben we in 2022 stop gezet door verschillende prive-omstandigheden in het Phonographer-team.

welkom op de website van riannewitteveen dsign & printmkr
riannewitteveen dsign & pritmkr

DSIGN & PRINTMKR

stuur uw reactie of vragen naar info@riannewitteveen.nl

thee drinken in de Spaanse Pyreneeen geeft de mogelijkheid om een selfie te maken in de spiegeling van de theepot.
Ola, get some tea